Kundeomtaler


Bryllupsfotografering i Gjøvik – mai 2011

Drage Foto har gitt oss flotte bryllupsbilder som er en god blanding av det kreative, det morsomme, og det tradisjonelle. Bildene gjenspeiler vår opplevelse av en fantastisk dag. Simon og Linda gjorde fotograferingen til en enkel øvelse for to amatører. De er to hyggelige, engasjerte og dyktige fotografer som forstod hvilke ønsker vi hadde til bryllupsbildene.

Takk for at dere var med oss på bryllupsdagen.

Kristian og Merete

 

Bryllupsfotografering på Grorud – mai 2011

Vi er veldig fornøyd med alt samarbeid med Drage Foto. Fra første planleggingsmøte, hvor vi fikk snakket om hva og hvordan vi ville ha det, til selve fotograferingen og bildene. Simon og Linda fikk oss til å slappe av og kose oss fra første stund. De utfyller hverandre og er et godt team. Bildene er både av tradisjonell art og av de vi kan smile litt ekstra av. Vi har kun et stort problem i ettertid; velge takkekort, blant alle de nydelige bildene.

Tusen takk for at dere var med på å gjøre dagen vår så fin.

Angella og Jorgos

 

Bryllup på Stadt

Vi er meget takknemlige for jobben Drage Foto gjorde for oss! En herlig bryllupsdag, med dyktige fotografer som maktet å få frem det beste i oss på bildene og som tok god styring for å utnytte dagen og omgivelsene maksimalt.

Anne-Synnøve og Andreas