Bryllupsfotografering


  • Vi forsøker å bruke naturlige omgivelser og naturlig lys for å dokumentere naturlige spontane øyeblikk. Vi ønsker å ta del i bryllupsdagen deres ved å dokumentere dagens gang, fra de nervøse forberedelsene til den høytidelige seremonien og til den kanskje ikke fullt så høytidelige bryllupsfesten. Vi ønsker å være usynlige og diskré midt oppe i det hele. Vi ønsker at hvert bilde skal fange et øyeblikk og vekke et minne, i tillegg til at det skal kunne henges opp som pynt i en stue. Pris på heldagsfotografering fra 15.000 kr.
  • Dere har også mulighet til å bruke oss bare til bryllupsbildene, der vi er litt mere fleksible på bruk av kunstig lys og hjelper gjerne til med råd og tips til posering og lignende. Pris på bryllupsfotografering fra 5.000 kr. På oppdrag utenfor Trondheimsområdet kommer reisegodtgjørelse i tillegg.
  • Vi er svært fleksible og prøver å finne en løsning som er skreddersydd for deres behov. Vi setter derfor av minst en time til planleggingsmøte i god tid før bryllupet. Ta gjerne kontakt dersom dere skulle ha noen spørsmål. Vi gir våre kunder alle bildene i høyoppløselige jpg-filer inkludert i prisen. Sort-hvitt eller farger velger dere selv.
  • Ta en titt på våre bilder for å se noe av det vi kan tilby. Sjekk også ut Facebooksiden vår hvor du kan finne informasjon om nylige oppdrag samt se flere bilder.